» SAJTÓKÖZLEMÉNY 2013-06-25

pic6.jpg

Napi 16 000 m3 tisztított szennyvíz, évi 25,5 tonnával kevesebb nitrát,
1,4 milliárd forintból.

A 2013. június 25-én megrendezésre kerülő zárórendezvényen Schmidt Csaba polgármester, valamint Dr. Jelen Tamás vezérigazgató bemutatták a meghívott vendégeknek az Északdunántúli Vízmű Zrt. megújult szennyvíztisztító telepének fejlesztési fázisait.

Az ÉDV Zrt-nek, a térség egyik legnagyobb környezetvédelmi szolgáltatójának legnagyobb beruházása a végéhez ért. Befejeződtek a 6 településen mintegy 78 ezer ember szennyvizének tisztítását végző tatabányai szennyvíztisztító telep fejlesztési munkái, melyek 2011. júliusában indultak el. Az 1,4 milliárd forintos beruházás keretében, az elmúlt közel két évben a régi és elavult technológiával rendelkező műtárgyak felújítása mellett új műtárgyak is épültek. Az Északdunántúli Vízmű Zrt. szennyvíztisztító telepének fejlesztése sikeresen zárult, melynek következtében évente mintegy 25,5 tonnával kevesebb nitrát kerül majd az Által-érbe, majd azon keresztül a tatai Öreg-tóba. A fejlesztés a jövő nemzedéke mellett a ma emberét is szolgálja.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2013-06-14

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat és Üzleti Partnereinket, hogy az árvíz ideje alatt Társaságunk egész működési területén zavartalan az ivóvízszolgáltatás és a szennyvízelvezetés is. A szolgáltatott ivóvíz minősége továbbra is kifogástalan, a hatályos jogszabályokban előírtaknak is megfelelő!

Az árvizi védekezésben nyújtott segítségért minden Kollégánk és külső segítőink munkáját köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Vízkincskereső kerékpáros vetélkedő az Északdunántúli Vízmű Zrt. rendezésében Esztergomban 2013-04-19

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2013. április 19-én rendezte meg jubileumi, 10. Vízkincs-kereső kerékpáros vetélkedőjét. A rendezvény az elmúlt években megszokott népszerűségnek örvendett, a meghívott 8 esztergomi és 1 párkányi iskolából 7 felső tagozatos csapat jelentkezett. A Föld napja alkalmából rendezett eseményen a gyerekek szokatlan tananyagot sajátíthattak el.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» A víz érték, bánjon vele mértékkel! 2013-04-15

Az öt regionális víziközmű-szolgáltató, közöttük Társaságunk is, 2013. április 1-jén Tudatos Vízfelhasználó kampányt indított.

A Magyar Energia Hivatal szakmai támogatásával is erősített, példa nélküli összefogás abból a felismerésből indult ki, hogy a magyar lakosság nem értékként, hanem kiapadhatatlan természeti erőforrásként tekint a vízre. Az edukatív kampány célja a szemléletformálás és társadalmi edukáció, azaz, felhívni a figyelmet a tudatos vízfogyasztásra, vagyis olyan fogyasztói attitűdöt kialakítani, ami következetesen hatékony vízfelhasználást eredményez.

A kampány szlogenje:

Figyeljünk oda egy pillanatra! A víz érték, bánjon vele mértékkel!


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Újabb 1850 fogyasztó csatornaszolgáltatását látja el az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2012-11-29

Szomód, Dunaszentmiklós és Tarján községek Önkormányzata, valamint az Északdunántúli Vízmű Zrt. között a települések csatornahálózatának üzemeltetésére létrejött szerződéseket Cellár József, Pogrányi Pál és Marx Ernő polgármesterek, valamint Dr. Jelen Tamás vezérigazgató írták alá 2012. november 29-én.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat, csalók! 2012-11-20

Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy térségünkben illetéktelenek a társaságunkra hivatkozva próbálnak bejutni ingatlanokba belső csatornahálózat tisztítása céljából.

Az ÉDV Zrt. nem adott megbízást ilyen jellegű munkák elvégzésére, így kérjük fogyasztóinkat, hogy ezekben az esetekben legyenek körültekintőek, és azt a személyt, aki nem rendelkezik a Vízmű által aláírt, lebélyegzett, hitelesített igazolvánnyal ne engedjék be az ingatlanukba.

Kérjük, vigyázzanak fokozottan értékeikre!

Az Önök szolgáltatója:

Északdunántúli Vízmű Zrt.

www.edvrt.hu


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Előzzük meg a fagykárokat! 2012-11-20

Társaságunk felhívja Tisztelt Fogyasztói figyelmét a jelenlegi időjárás okozta veszélyekre. A közelgő tartós hideg a vízórákban, valamint a vízvezeték-hálózatokban is komoly károkat okozhat.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Fogyasztási helyek ellenőrzése 2012-10-30

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Dunaalmás területén az Északdunántúli Vízmű Zrt. - független ellenőrök által – november hónap végén megkezdi a fogyasztási helyek szerződésszerű állapotának ellenőrzését.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Ismét fogyasztási helyek ellenőrzése 2012-07-30

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Tokod területén az Északdunántúli Vízmű Zrt. - független ellenőrök által – augusztus hónapban megkezdi a fogyasztási helyek szerződésszerű állapotának ellenőrzését.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Változik a fogyasztói irodák nyitvatartása 2012-07-24

Tisztelt Fogyasztóink!

2012.07.30-tól a fogyasztói irodák és a telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje megváltozik!


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben