Ismét ál-vízművesek bukkantak fel Tatán 2022-11-23

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Tatán, akik az ÉDV Zrt. munkatársainak, vagy alvállalkozóinak adták ki magukat és csatornahálózat átvizsgálására, valamint tisztítására hivatkozva próbáltak bejutni Felhasználóink ingatlanjaira.
 

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja tisztelt Felhasználói figyelmét, hogy a lakásba csak a  személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes, a Vízmű által rendszeresített, fényképessorszámmal ellátott igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be. A vízmérő leolvasások időpontját egységes, emblémával ellátott értesítőn helyezzük ki a tömblakások bejárati ajtajára, melyről minden esetben értesülhetnek az érintettek. A vízmérő soron kívüli ellenőrzését belső nyomtatványokkal és jegyzőkönyvekkel rendelkező kollégák végzik. A lakásban történő eseti vízmintavételt csak a fogyasztó megrendelésére, vele egyeztetett időpontban lehet elvégezni, csakúgy, mint ahogy a belső csatornahálózat ellenőrzését, tisztítását is.

Kérjük tehát, hogy minden esetben személyesen győződjenek meg arról, hogy az ilyen munkák elvégzésére hivatkozó személyek valóban Társaságunk alkalmazottjai. 
Gyanús esetekben hívják Társaságunk ügyfélszolgálati telefonszámát: +36 80 555 222

Arra bíztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy legyenek figyelmesek, éberek, vigyázzanak értékeikre!
Az Önök szolgáltatója:

Északdunántúli Vízmű Zrt. ^ Vissza az oldal tetejére ^

Vissza az előző oldalra