» Próbaüzem az esztergomi szennyvíztisztító telepen 2011-02-17

pic6.jpg

2011. február 15-én délután az Északdunántúli Vízmű Zrt. Esztergomi szennyvíztisztító telepén próbaüzemi bejáráson vehettek részt a meghívottak.
Dr. Jelen Tamás vezérigazgató köszöntője után Bencsik János klíma- és energiaügyi államtitkár mondott beszédet. Ezt követően a résztvevők megtekinthették a KEOP forrásból felújított szennyvíztisztító telep.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Környezettudatos szolgáltatás 2011-01-20

Szakszerű szennyvíztisztítás az ÉDV Zrt.-nél

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. környezetvédelmi szempontból legjelentősebb tevékenysége a működési területén keletkező szennyvizek elvezetése, megfelelő mértékű tisztítása, valamint a szennyvíztisztítás során keletkező szennyvíziszapok környezetkímélő elhelyezése a természetben. A Társaság 37 településen mintegy 167 ezer fő részére végez csatornaszolgáltatást.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Az ÉDV Zrt. Európai Uniós forrásból fejleszti esztergomi szennyvíztisztító telepét 2011-01-20

Az Északdunántúli Vízmű Zrt., mint a térség jelentős szolgáltatója, fejlesztési célkitűzéseinek megvalósítása során kiemelt figyelmet fordít a szigorodó hazai és uniós környezetvédelmi előírások betartására. Mindemellett szem előtt tartja a fogyasztók és az önkormányzatok igényeinek és elvárásainak megfelelő minőségi szolgáltatás megvalósítását. A jövőben is arra törekszik a Társaság, hogy a pályázati úton megszerezhető uniós pénzforrások felhasználásával hozzájáruljon a térség, valamint a települések infrastruktúrájának fejlődéséhez, a vízi-közművek és szennyvíztisztítási technológiák folyamatos fejlesztéséhez, a környezet megóvásához.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Fejlesztések Tatabányán és Esztergomban 2010-11-03

Beruházások KEOP pályázati forrásból

Az Északdunántúli Vízmű Zrt., mint jelentős víziközmű-szolgáltató, alaptevékenységéből adódóan kiemelt környezetvédelmi feladatokat lát el, ugyanis működési területünkön 37 településen közel 167 ezer ember szennyvizét vezetjük el és tisztítjuk meg a szennyvíztisztító telepeken – mondta a Társaság vezérigazgatója.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben