» Szennyvíztisztítás

A szennyvizek összegyűjtését és tisztítását magába foglaló szolgáltatási tevékenységet az ÉDV Zrt. jelenleg 74 településen végez, mintegy 331 ezer fő részére.
Az ÉDV Zrt. működési területén az összes lakosság 80%-a részesül csatornaszolgáltatásban.

Állami tulajdonú szennyvíztisztító
telepek:
Önkormányzati tulajdonú
szennyvíztisztító telepek:
 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  
 8.  
 9.  
 10. Tata
 11. Tatabánya
 12. Dorog
 13. Esztergom

 

 

 


 


 

 1. Ács
 2. Ácsteszér
 3. Bábolna
 4. Bakonyszombathely
 5. Bársonyos
 6. Császár-Szákszend
 7. Csép
 8. Csolnok
 9. Dág
 10. Dunaalmás-Neszmély-Almásfüzitő
 11. Dunaharaszti
 12. Epöl-Bajna-Nagysáp
 13. Gyermely-Szomor
 14. Héreg
 15. Kisbér I. (Hánta-Ászár)
 16. Kisbér II. (Bakonysárkány-Vérteskethely)
 17. Kocs
 18. Komárom
 19. Lábatlan-Süttő
 20. Leányvár
 21. Mocsa
 22. Mogyorósbánya
 23. Nagyigmánd
 24. Naszály
 25. Nyergesújfalu-Eternit
 26. Oroszlány
 27. Pilisszentlélek
 28. Réde-Bakonybánk
 29. Sárisáp
 30. Súr
 31. Szomód
 32. Tardos-Vértestolna
 33. Tarján
 34. Tát-Tokod
 35. Zsámbék

 

szenyvíztisztitó_telep_animáció_1

Tata

A Tatai szennyvíztisztító kapacitása 6 000 m3/nap. Regionális jellegű, Tatán kívül Agostyán és Baj szennyvizét is fogadja és tisztítja. A telep műszaki, technológiai fejlesztése KEOP pályázat keretében sikeresen befejeződött. A tisztított szennyvíz minősége a vonatkozó előírásoknak minden tekintetben megfelel. A szennyvíztisztítás során keletkezett szennyvíziszap víztelenítés után hasznosításra kerül.

tata

Tatabánya

A Tatabányai szennyvíztisztító telep kapacitása 16 000 m3/nap. Regionális jellegű, Tatabányán kívül Vértesszőlős, Környe, Vértessomló, Várgesztes és Szárliget szennyvizét is fogadja és tisztítja. Kiemelt vízvédelmi területen helyezkedik el, így a szennyvíztisztítás hatékonysága alapvető feladat. A telep fejlesztése KEOP pályázat keretében sikeresen befejeződött. A befogadóba kerülő tisztított szennyvíz minősége megfelel a szigorú hazai és európai uniós előírásoknak. A szennyvíztisztítás során keletkezett szennyvíziszap víztelenítés után hasznosításra kerül.
 

tata

Dorog

A Dorogi szennyvíztisztító telep kapacitása 5 000 m3/nap. Regionális jellegű, Dorogon kívül Tokodaltáró szennyvizét is fogadja és tisztítja. A telep tisztítási technológiája biztosítja a befogadóba kerülő tisztított szennyvíz megfelelő minőségét. A szennyvíziszap kezelése megoldott, a víztelenített szennyvíziszap hasznosításra kerül.
 

dorog

Esztergom

Az Esztergomi szennyvíztisztító telep kapacitása 6 000 m3/nap, részben egyesített rendszerű Esztergom szennyvízét fogadja és tisztítja. A telep fejlesztése KEOP pályázat keretében sikeresen befejeződött, így a tisztított szennyvíz minősége az előírásoknak minden tekintetben megfelel. Az szennyvíziszap kezelése megoldott, a víztelenített szennyvíziszap hasznosításra kerül.
 

egom